Categorieën

  • Overzettreden
  • Stootborden
  • Eiken vloer
  • Kleuren olie
  • Onderhoudsproducten
  • Lijmen en kitten
  • Trapspin
  • Antislipstrip (los)
  • RVS Trapleuningen
  • RVS Trapleuningen zwart

Traprenovatie Doe-het-zelf 

Wanneer u graag zelf klust dan kunt u dat nu doen met de materialen voor traprenovatie van Intven traprenovatie. Wij hebben speciaal voor u een webwinkel geopend. Wilt u zelf aan de slag en toch voordelig uit zijn? Dan zit u goed, wij hebben de materialen waar u naar op zoek bent.

Speciaal voor doe-het-zelf
Scherpe prijzen!
Levering in heel de Benelux
Ondersteuning door een vakman  


Vaak heeft de trap een centrale plek in uw huis. Steeds meer programma’s op tv laten zien wat de mogelijkheden zijn voor een traprenovatie. Traprenovatie is een doeltreffende oplossing wanneer uw trap een doorn in het oog is en toe is aan een opknapbeurt. Wij bieden u daarom deze professionelen materialen aan die kwalitatief vele male beter zijn dan die van een bouwmarkt. Bent u geïnteresseerd en is uw volgende project de renovatie van uw trap? Bekijk ons assortiment. 

Wie zijn wij

Deze webwinkel met eiken overzettreden en benodigdheden voor een traprenovatie is een onderdeel van Intven Traprenovatie. We hebben de webwinkel speciaal voor u, de doe-het-zelf klusser ingericht. Intven is al jaren dé specialist in traprenovatie en werkt met de beste materialen die uw trap net die bijzondere uitstraling geeft waar u naar op zoek bent.

Milieubewust uw trap renoveren

Wij werken alleen met FSC gekeurd hout, hout met dit keurmerk wordt selectief gekapt en er vindt altijd herbeplanting plaats. Hierdoor is dit hout duurzaam, milieuvriendelijk en economisch verantwoord.

Europees eiken overzettreden

Wij willen dat u kunt kiezen uit de beste materialen om mee te werken voor jarenlang zorgeloos plezier van uw trap. De bouwmarkten hebben een beperkte keuze aan materialen en leveren tevens een zeer lage kwaliteit. Als u kiest voor onze europees eiken overzettreden dan kiest u voor het beste materiaal voor uw traprenovatie. De overzettrede bestaat uit een 4 mm massief houten toplaag verlijmd op een onderlaag van 12 mm watervast berken multiplex. Dit koppel van massief hout en multiplex staat garant voor een zorgeloze trap waarbij krimpen of uitzetten is uitgesloten. De overzettrede is hierdoor ook uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen, waar vaak de vochtigheidsgraad erg hoog ligt. 

Contact Intven Traprenovatie

Wij streven naar een optimale bereikbaarheid. Geen ellenlang keuzemenu, geen verkoopteam die uw inhoudelijke vragen niet kan beantwoorden, maar direct bellen met een vakman, zodat u weer vooruit kunt.
 
+31 (0)497 842101

Ik wil mijn trap samenstellen